Om oss

ÅVA BOK är förlaget med inriktning på varumärkesfrämjande litteratur, med mer än 30 års erfarenhet av att producera böcker och tidningar. Bland våra titlar finns såväl egen utgivning som projekt på uppdragsbasis.

Förlaget är en del av Åva Kommunikation AB med det gemensamma varumärket Åva Group. Vi finns i Stockholm och Göteborg och arbetar heltäckande inom information och marknads- kommunikation. Våra skribenter, fotografer, formgivare och redigerare förmedlar berättelserna, därtill finns våra konsulter inom försäljning och organisationsutveckling. Det gör att vi kan ta dina varumärkesfrågor hela vägen – från strategier till paketerade budskap.

 


Fredrik Åberg
Förlagsredaktör och
formgivare

Fredrik började som frilansande skribent redan i 14-års åldern. Som redaktör och förläggare har Fredrik under de senaste 30 åren medverkat i ett hundratal tidnings- och bokproduktioner. Förutom det skrivna ordet arbetar Fredrik med grafisk form, varumärkesstrategi och projektledning.


Paal Evjenth
Marknadsansvarig och konceptutvecklare

Paal har arbetat med försäljning och entreprenörskap i hela sitt vuxna liv. Sedan 1980-talet är Paal även en flitigt anlitad föreläsare, som har inspirerat åtskilliga tiotusentals deltagare runt om i Europa inom vinnande attityder, kundservice, kommunikation, försäljning och motivation.